Для тех, кто ищет стилиста виртуоза!

Связаться с Антониной Меркушевой можно по телефону 093-850-66-05

не относитесь к своим волосам безразлично - это то, что из покон веков украшает человека

суббота, 10 апреля 2010 г.

Лiтература i стиль вiд Молодiжного журналу „Стiна” i його друзiв

10 квітня 2010 року на стенді Молодіжного журналу „Стіна” пройшла презентація Першого в Україні творчого проекту „Літературна зачіска”, представленого художником-стилістом Антоніною Меркушевою. Усі відвідувачі виставки мали змогу переглянути галерею моделей, яка розташована на стенді Молодіжного журналу „Стіна” і відкрита протягом усіх днів виставки.
10 квітня о 12-00 відбувся майстер-клас Антоніни Меркушевої і презентація літературних образів, навіяних казками, фантастичними романами і класичними творами. Реалізація фантазій автора у образах і зачісках дала змогу набагато яскравіше уявити того чи іншого героя і згадати, що мистецтво – це не лише малюнки, музика, література – це цілий пласт людської фантазії, що може знайти свою реалізацію будь в чому, навіть у зачісках і костюмах.
Традиційно в суботу на книжковому ярмарку проходять різноманітні дитячі презентації – все просякнуте дитячим книжковим днем. Антоніна Меркушева для відвідувачів із дітьми теж провела свій майстер-клас, дитина обирала образ з улюбленої казки ї протягом декількох хвилин за допомогою вмілих рук Антоніни Меркушевої перетворювалася на казкового героя. Тут були і принцеси, і повелителька риб і навіть пірат з кораблем і восьминогом...
Антоніна Меркушева створювала свої образи для театральних постановок, фестивальних і кіно показів, для дитячих конкурсів і дорослих презентацій.
На сьогоднішній день Антоніна Меркушева працює над проектом популяризації серед дітей творчих професій і проводить майстер-класи для дітей-сиріт.

1 комментарий:

  1. Отличное мероприятие! Моя дочка радовалась своей прическе целый день)))

    ОтветитьУдалить